JP Kukkonen haki ex-vaimostaan Netta Kukkosesta avioeroa lähes vuosi sitten.

Nyt lopullinen ero on ollut voimassa jo kaksi kuukautta, eikä ex-pari ole ollut toistensa kanssa juuri missään tekemisissä.

Viihdelehti Seiska sai kuitenkin tietää, että Netta oli herättänyt huomiota rilluttelumatkalla Espanjan Aurinkorannikolla.

Hän oli isossa seurueessa rehennellyt olevansa JP:n kustantamalla matkalla. Tapauksesta on muutama viikko.

– Netta kehuskeli kovaan ääneen eräässä Fuengirolassa sijaitsevassa baarissa, kuinka JP edelleen rahoittaa hänen elämäänsä. Netta rehenteli ostaneensa JP:n piikkiin bisnesluokan lennot Málagaan itselleen ja kahdelle ystävättärelleen, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan tietojen mukaan Netta höyläsi korttia keväällä ilman lupaa 7 500 euron edestä Louis Vuittonin liikkeessä. Ostosten arvo nousee yhteensä noin 15 000 euroon.

Seiska tavoitti JP:n, joka oli tietoinen ex-rouvansa tempusta.

– Olen tehnyt päätöksen, etten kommentoi yksityiselämääni. Mutta koska tässä on vakavasta rikosasiasta kyse, voin vahvistaa tietosi. Hän on jotenkin pystynyt käyttämään mustaa Amex-luottokorttiani ilman lupaani ja ilman, että olin asiasta edes tietoinen, JP kertoo.

JP korostaa, ettei Netalla ollut lupa käyttää hänen korttiaan. Hän kertoo, ettei Netalla ollut rinnakkaiskorttia. Netan tekemät ostokset ovat varsin tuoreet ja siis selkeästi tehty heidän avioeronsa jälkeen.

Se, miten Netta oli saanut ostettua itselleen ja kavereilleen peräti kahdet lennot JP:n mustalla Amexilla, on JP:lle mysteeri.

– Se on mysteeri myös luottokorttiyhtiölle. Olen tehnyt tästä viime viikon torstaina rikosilmoituksen, ja poliisi tutkii tapausta yhdessä luottokorttiyhtiön kanssa, JP kertoo.

Netta on ollut yhteydessä JP:n kanssa, jonka mukaan Netta myönsi tekonsa.

Netan tilanne on tukala, sillä poliisi tutkii jo ennestään kolmea juttua, joissa Netan epäillään pahoinpidelleen JP:tä.

Seiskan tietojen mukaan Netan epäillään pahoinpidelleen JP:n niin, että kylkiluut murtuivat ja jalasta revähti nivelsiteet.

Netta on jo aiemmin kiistänyt Seiskalle syyllistyneensä pahoinpitelyyn.

– Se meni itsepuolustukseksi. Hän pyysi, etten tee rikosilmoitusta, mutta sitten hän kumminkin teki itse, niin aion tehdä myös hänestä, Netta kertoi elokuussa Seiskalle antamassaan lausunnossa.

Seiska tavoitti Netan.

– Täysin paskapuhetta, Netta puuskahtaa luvattomasta Amexin käytöstä.

Lähde: Seiska