Syksyllä 2003 Lahden Sibeliustalon vanhassa tehdasosassa aloittanut Finlandia-klubi juhlii kymppivuottaan näyttävästi lauantaina 14. syyskuuta. Tällä kertaa pidetäänkin vähän isommat bileet Metsähallissa, mukaan mahtuu väkeä yli tuplasti normikeikkaan verrattuna: myyntiin tulee maanantaina 6. toukokuuta peräti 1500 lippua.
Finlandia-klubi on tavoittanut hyvin rockmusiikin ja suomipopin ystävät; kuluvan kevään jälkeen takana on jo 232 keikkailtaa, osa tupla-, osa triplakeikkoja. Rock-klubi täydentää mainiosti akustisesti kuuluisan Pääsalin ohjelmistoa.
Aikanaan uutta koko Suomessa oli keikkojen varhainen aloitusaika klo 20.30 tai 21.00 sekä lopetus pääsääntöisesti klo 24. Myös ikärajattomuudella tavoitettiin bändien väliinputoajafanit, joilla ei ollut pääsyä ravintoloihin tai baareihin. Finlandia-klubilla anniskelu tapahtuu rajatulla alueella, ja alaikäisille on varattu oma limubaari. Klubilla järjestetään myös muutaman vuoden tauon jälkeen Ipana-Rock -keikkoja perheen pienimmille, jotka istuvat ja jammailevat bändin edessä matoilla. Muutoin klubilla on 610 numeroimatonta paikkaa, eikä istumapaikkoja ole.
Children of Bodom on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista metallibändeistä. Alexi Laihon, Roope Latvalan, Henkka T. Blacksmithin, Janne Wirmanin ja Jaska Raatikaisen kokoonpano on purkittanut talven aikana albumillisen uutta musiikkia nimellä Halo of Blood. Kesäkuussa ilmestyvältä levyltä on jo lohkaistu maisteltavaksi single Transfere. Bändi tekee kesällä neljä festarikeikkaa Suomessa, Finlandia-klubin synttärijuhlakeikka on syksyn ainoa Suomessa ennen suurta Halo of Blood over Europe -kiertuetta. Bändi konsertoi syys-marraskuussa Pohjoismaissa, Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa, Englannissa ja Irlannissa, Sveitsissa, Italiassa, Itävallassa ja kaikissa Balkanin maissa sekä Puolassa, Liettuassa ja Virossa. Kaikkiaan kiertueelle on vahvistunut 46 kaupunkia.
Finlandia-klubin täyttä kymppiä juhlitaan perusteellisesti: ruokailut alkavat klo 18 ja valomerkki annetaan vasta klo 01.30. Normaalilippujen lisäksi saatavilla on Ruoka & Rock -lippuja sekä VIP-lippuja, joilla pääsee näköalapaikoille Metsähallin parville. Ruokailut tapahtuvat Finlandia-klubin tiloissa, anniskelualueina toimivat myös Ravintola Lastu, Metsähalli ja sen parvet sekä Sibeliustalon ulkoterassit rannanpuolella. Finlandia-klubin synttärit ovat ikärajaton tilaisuus, ja kuten normaaleilla klubikeikoillakin, anniskelualueet ovat K18-alueita.